"Forlæng dit tags levetid med helt op til 25 - 30 år med Øernes Isoleringsfirma som din tagpartner"​

​Tagmaling

Overfladebeskyttelsen på de fleste tagbelægninger nedbrydes efter få år. Derfor er det vigtigt, at tage tilses jævnligt og få lavet algebehandling og tagrensning, så du er på forkant med den fugtindtrængning, som skaber grobund for alger, mos, svampe og frostspringninger.

Sur regn, frost og solen er afgørende for, hvor hurtigt taget nedbrydes. Vi tilbyder tagrensning, der ikke bare får taget til at se flot ud,

men det er også med til at sikre det mod nedbrydning. Efterfølgende dækkes taget i en miljøvenlig tagmaling efter eget valg,

som passer på taget og samtidig får det til at se flot ud.

EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Er dit tag nedslidt, kan Øernes Isoleringsfirma få taget til at fremstå som nyt. Vi tilbyder tagrensning og derefter tagmaling af alt fra asbesttag til beton, tegl, skifer og eternit.. 

Inden der foretages tagmaling, og taget beklædes med to gange specialmaling inklusive grunder, laver vi en tagrensning og algebehandler taget. Vandet renses naturligvis med godkendt specialfilter.

Tagmaling udføres med miljøgodkendt udstyr og tilrettelægges efter det specifikke tag.

FORLÆNGET LEVETID TIL DIT TAG

Resultatet er ikke bare et rigtig flot tag og en meget stærk overflade med tagrensning og tagmaling. Du bevarer og beskytter også taget i mange år frem.
Øernes Isoleringsfirma udarbejder gerne en fast serviceaftale, hvor vi algebehandler taget hvert andet år.

Kontakt os for at høre mere om tagmaling, tagrensning eller algebehandling.

Øernes

Isoleringsfirma

​Fanefjordgade 127

4792 Askeby

Telefon:

29 26 27 74

CVR: ​

30453603