"Forlæng dit tags levetid med helt op til 25 - 30 år med Øernes Isoleringsfirma som din tagpartner"​

Isolering med effektiv papirisolering

En god isolering giver lavere varmeregning, skåner miljøet og forbedrer indeklimaet. Vi anbefaler, at du får professionelle fagfolk med den erfaring, som vi kan tilbyde, til at udføre isoleringen, uanset om det skal være papirisolering eller hulmursisolering, så du sikrer dig, at isoleringen udføres fuldstændig korrekt.

OM HULMURSISOLERING

Hulmursisolering er en energibesparende løsning, der også letter på varmeregningen, og hos Øernes Isoleringsfirma har vi gennem mange år tilbudt indblæsning af isolering i hulmure.

Ved at udtage enkelte mursten i ydervæggen kan vi blæse hulmursisolering ind og dermed gøre bygningen eller boligen energirigtig. På den måde vil hulmursisoleringen spare dig for mange penge fremover.
​​

PAPIRISOLERING AF HULMURE PÅ SYDSJÆLLAND

Der findes adskillige måder, hvorpå man kan hulmursisolere, og en af de mest anvendte og miljørigtige er papirisolering.​


​Papirisolering er fremstillet af avispapir, som bliver genbrugt. Ved at tilsætte salte og borsyre reduceres brændbarheden af papirisoleringen, ligesom det også beskytter mod fugt.

​Det er et rigtig godt isoleringsmateriale, fordi det både kan optage og afgive fugt, og derfor vil vi i mange tilfælde anbefale papirisolering.​

ANDRE TYPER ISOLERING PÅ SYDSJÆLLAND

Udover hulmursisolering med papirisolering kan vi også tilbyde vores kompetencer til andre opgaver. Det kan eksempelvis være isolering af lofter, skumvægge eller etageadskillelser, ligesom vi også kan arbejde med andre isoleringsmaterialer end papir.

Ønsker du en professionel hulmursisolering, papirisolering eller andre typer isolering på Sydsjælland, er du altid velkommen til at kontakte Øernes Isoleringsfirma. Vi tilbyder faglig rådgivning og høj kvalitet i alle dele af isoleringsarbejdet.
​​

TÆT DIALOG

Undervejs holder vi naturligvis en tæt dialog med dig, så eventuelle ændringer kan imødekommes, og så du hele tiden har

mulighed for at stille spørgsmål til isoleringen, uanset om det er hulmursisolering, papirisolering eller anden isolering.

Med en løsning fra Øernes Isolering kan du være sikker på et resultat, der både er holdbart og pænt at se på – hver gang. Kontakt os og hør mere.

Øernes

Isoleringsfirma

​Fanefjordgade 127

4792 Askeby

Telefon:

29 26 27 74

CVR: ​

30453603